A Szabadkígyósi Wenckheim Kastély 365 szeme sem látott még ilyet!

Talán ezek is érdeklik...

Kedves Mozirajongók!

Biztos van 10 másodperced arra, hogy 4000 magyar gyermek és családjaik életét könnyebbé tedd!

Arra kérünk, hogy szavazz a Richter Anna Díj orvos kategória „7D MOZI - ma nézd, holnap vedd észre!” projektjére!
Segíts, hogy leforgathassuk azt a filmet, mellyel Te is betekintést nyerhetsz a cukorbeteg gyermekek világába! Ki tudja, talán egy nap pont Te segíthetsz egy bajba jutott gyermeken!

A mozi varázsára épülő, innovatív ötletünkkel, a gyermekkori cukorbetegég felismerésével és kezelésével kapcsolatban kívánunk alapvető ismereteket terjeszteni, melyben a hét dimenzió a cukorbeteg gyermekek szövődménymentes felnőtté válásának zálogát jelképezi: inzulinkezelés, speciális étrend, eszközhasználat, fizikai aktivitás, lelki támogatás, szülői kötelék, teljes körű kommunikáció.
Célunk az, hogy ezt a gyakorlati tudást élményszerző, érzékszervekre ható módon észrevétlenül adjuk át, gyökeresen új utakra terelve a gyermekdiabétesz oktatását. A 7D moziba belépve, minden értelemben új szemüvegen keresztül tekinthetünk majd a cukorbeteg gyermekek világára.

SZAVAZZ RÁNK, SEGÍTS, HOGY SEGÍTHESSÜNK!!!