Szilveszteri összefogás Dominikért

A 2019-es esztendőt úgy zártuk, ahogy nyitni szeretnénk az új évet; együtt, közösen egy jóügyért összefogva.

Tavaly decemberben az egész ország összefogott a diabéteszes gyermekeinkért a „Jónak lenni jó!” jótékonysági program alkalmával. Nagyon sokan segítenek bennünket, szerettük volna valamilyen formában viszonozni a megannyi jóságot. Ekkor született meg a gondolat, hogy csatlakozunk a kondorosi Női Kézilabda Klub szilveszteri jótékonysági futásához. Tavaly egy édesanya, Erika egészségéért futottunk, az idén Dominik gyógyulásáért.

Közel ötven főből állt a kis csapatunk, neveztünk, adakoztunk, futottunk, gyalogoltunk, és a szurkolásnak is meglett az eredménye; Szántó Bianka testvére, Esztike a korcsoportjában 2. helyezést ért el, ezúton is gratulálunk a teljesítményéhez!

A kondorosi, példaértékű összefogásnak köszönhetően, jelentős összeget vehettek át a könnyekig meghatott szülők a futógála zárásaként. Külön öröm és megtiszteltetés alapítványunk számára, hogy másodszor is csatlakozhattunk a nemes kezdeményezéshez, segítve a kitűzött cél elérését. Mielőbbi gyógyulást, jó egészséget kívánunk Dominiknak!

A Ribárszki család szeretettel meghívta ebédre csapatunkat a kondorosi Csárdába. Ribárszki Péter, Kondoros polgármestere megköszönte a Diaboló Alapítvány aktív részvételét. Mint diabéteszben érintett szülő, kiemelte annak értékét, hogy a közös sorsunk egy ilyen összetartó, egymást és másokat segítő családdá kovácsolódott. A köszöntő után „családi körben” elfogyasztott finom ebéddel, kötetlen beszélgetéssel, a gyerekek részéről közös játékkal ért véget ez a felemelő esemény és a 2019-es esztendő.

Egészséges, boldog, sikerekben gazdag Új Esztendőt kívánunk Mindenkinek!

Farkas Anikó