Kondorosi pénzadomány a cukorbeteg gyermekek javára

Talán ezek is érdeklik...

Kedves Mozirajongók!

Biztos van 10 másodperced arra, hogy 4000 magyar gyermek és családjaik életét könnyebbé tedd!

Arra kérünk, hogy szavazz a Richter Anna Díj orvos kategória „7D MOZI - ma nézd, holnap vedd észre!” projektjére!
Segíts, hogy leforgathassuk azt a filmet, mellyel Te is betekintést nyerhetsz a cukorbeteg gyermekek világába! Ki tudja, talán egy nap pont Te segíthetsz egy bajba jutott gyermeken!

A mozi varázsára épülő, innovatív ötletünkkel, a gyermekkori cukorbetegég felismerésével és kezelésével kapcsolatban kívánunk alapvető ismereteket terjeszteni, melyben a hét dimenzió a cukorbeteg gyermekek szövődménymentes felnőtté válásának zálogát jelképezi: inzulinkezelés, speciális étrend, eszközhasználat, fizikai aktivitás, lelki támogatás, szülői kötelék, teljes körű kommunikáció.
Célunk az, hogy ezt a gyakorlati tudást élményszerző, érzékszervekre ható módon észrevétlenül adjuk át, gyökeresen új utakra terelve a gyermekdiabétesz oktatását. A 7D moziba belépve, minden értelemben új szemüvegen keresztül tekinthetünk majd a cukorbeteg gyermekek világára.

SZAVAZZ RÁNK, SEGÍTS, HOGY SEGÍTHESSÜNK!!!