Első kézből – tájékoztató dr. H. Nagy Katalintól

Kedves Szülők!

Mindenki megtapasztalhatta, hogy a jelenlegi egészségügyi helyzet folyamatosan változik, maga után hozva az intézkedések sorát.

A számunkra legfontosabb új rendelkezés az ambuláns forgalom átmeneti szüneteltetése!

Kérjük, hogy ne induljanak el a szakrendelésre! Mindenki számára az újabb találkozás lehetőségéig, tehát az utasítás visszavonásig, folyamatos marad az érvényben lévő szakorvosi javaslat, még ha az le is jár időközben!

Az inzulinok, tesztcsíkok felírását telefonon kérjék a háziorvosuktól, vagy szükség esetén tőlünk is természetesen. Elektronikus receptet állít most ki mindenki, így csak a patikába kell elmenni azokat kiváltani! Az inzulinpumpát használó gyermekek számára az időközben szükségessé váló eszközöket a cégek futárszolgálattal folyamatosan biztosítják, a futár házhoz vissza azokat.

Kérek Mindenkit, hogy ezeket az információkat, melyek a Hétpettyes Kötelékben közzétevődnek, továbbítsák az Önök által ismert, de esetleg ebbe a csoportba még nem tag diabéteszes családok felé is, kérve Őket, hogy csatlakozzanak. Ezen a fórumon tudjuk a leghamarabb eljuttatni a napra kész híreket,változásokat, ha szükséges.

Itt nyugodtan tegyék is fel azokat a kérdéseket, melyek a közösségünk számára fontosak!

Természetesen, ha konkrét megbeszélendő kérdés lesz és ennek megoldása elegendő a rendelési időben, kedd-szerda,keressenek telefonon bennünket!

Sürgős esetben marad Kati doktor néni telefonja továbbra is!

Óvjuk magunkat és egymást!

a Gondozó csapata