KKK-Kígyósi Katicás Kovácsolós

KKK
3 betű vagy egy rövidítés?
A fentiek hallatán a Békés megyei diabéteszes gyermeket nevelő családok képzeletében egy már hagyományosnak számító rendezvény jelenik meg: KÍGYÓSI KATICÁS KOVÁCSOLÓS!
De hogyan is kerülnek egymás mellé a jelzők?
Kígyósi, mert Szabadkígyóson, a Wenckheim-kastély parkjában kerül megrendezésre,
Katicás, mert a cukorbeteg gyermekek jelképe a katica, a szüleikkel és testvéreikkel ők zsongják körbe a parkot ezen a napon,
Kovácsolós, mert a közös sors által barátságok születnek, életre-szóló kötelékek kovácsolódnak.
A Diaboló Alapítvány támogatásával idén is lehetőségünk adódott arra, hogy egy felhőtlen napot együtt tölthessünk. Nemcsak a szikrázó napsütés és a tiszta levegő, hanem a színes programforgatag is segített abban, hogy kilépve a mindennapok sűrűjéből önfeledten beszélgessünk, nevessünk, kikapcsolódjunk, töltődjünk))
Alapítványunk történelemkönyvének új szereplőit is bemutattuk:
dr. Viberál Zsuzsanna és Jalek Norbert a kuratórium új tagjai! Szeretettel köszöntjük Őket!
Hogyan történt mindez? A képek sokkal beszédesebbek és színesebbek a szavaknál, nézzétek csak!
Minnie és Mickey – a nap díszvendégei – nagy népszerűségük miatt a legtöbb családdal szerepelnek közös fotón, így azokat a képeket egy későbbi posztban hozom! 🙂
Előtte azonban köszönettel tartozunk a Diaboló Alapítvány elnök asszonyának, Kosznáné dr. Pule Ilonának, Icunak azért, mert évekkel ezelőtt megálmodta és minden esztendőben töretlen lelkesedéssel és példaértékű segítségnyújtási szándékkal életre hívja ezt az élményt nekünk: a gyerekeknek, a családoknak.